Oldalak

2017. március 30., csütörtök

Tervek

Kedves Tagok, leendő tagok!

Szeretnék egy nyílt levelet intézni hozzátok. A közel három éves működésünk alatt sikerült elég sok dolgot megvalósítanunk. A VKE elnöksége is nagyon hálás volt a munkánkért. Először is ezt szeretném nektek megköszönni. Szeretnék egy kicsit hosszabb hétvégét fotózással tölteni, persze nem egyedül, veletek. Nagyon sok ismerősötök van, nagyon sok szép jó helyet ismerünk és talán van olyan hely ahol szívesen befogadnak bennünket. Persze egy ilyen nagyobb rendezvény létrehozásáért mindenkinek aki részt vesz sajnos valamennyit áldoznia is kellene.
Kinézzük magunknak valamelyik vadászházat, erdei iskolát és egy kicsit elvonulunk a külvilágtól, tartunk egy ismerkedési estet. Sokan rendszeresen összejárunk, de még én sem "ismerek" mindenkit. Ezért létrehoznék egy ötletdobozt, amibe dobálhatnánk az ötleteket.
A doboz még szinte üres, de vannak már benne olyan ötletek tervek amiket már sikerült részben vagy teljes egészében megvalósítani. Ilyen például az a felkérés is, ami a napokban fog megvalósulni.. a Budakeszi Vadaspark vadászatot bemutató tanösvénye. Képekkel, tárgyakkal járultunk hozzá. 
Szeretnénk egy kicsit változtatni a hagyományos pályázatunkon is, mind a kiírás időpontját, pályázat zárását tekintve, valamint a zsűri személyi összetétele is változna, változik.
Változni fog az internetes megjelenésünk is, sokkal művészibbé fog válni a tervek szerint, szeretnénk egy állandó kiállítást, ahol képeinken keresztül bemutatásra kerülne a gímszarvas. Szeretnék több kiállítást is megrendezni, jó lenne egy két szponzort is felhajtani, Amire még gyűjtenünk kellene, egy karácsonyi kiadvány a kulturális értéket képviselő képekből, a szerzők és a fotókör bemutatásával. 
Van egy nagy szívfájdalmam, ezt sokan tudják rólam, hogy nagy tisztelője vagyok Nagygyörgy Sándor fotóművész munkásságának, nem csak azért, mert gyerek fejjel még ismerhettem is, mert boldog vagyok, hogy ugyan azon az ösvényen botorkálhatok, amin ő annak idején járt. A szívfájdalmam az, hogy szerettem volna egy díjat alapítani az ő nevével fémjelezve, de sajnos az az egyesület aminek annak idején  tagja, alapítója volt, nem adta nekünk a jogokat. Annak ellenére, hogy közel 10 éve nem ítélték oda ezt a díjat senkinek. Így hát valami mást kell kitalálni, de mindenképpen szeretnék valamiféle díjat, oklevelet, emléklapot, bármit adományozni minden évben a legszebb, legizgalmasabb vadfotóért. 
A másik nagy projekt a természetfilm. Ebben is nagyon jó lenne előre lépnünk valamit, sikerült egy új csapattagot toborozni, talán sikerül majd valami kis közös produkcióban is megállapodnunk.
Röviden ezeket a gondolatokat szerettem volna megosztani veletek. 

Szép fényeket!